"Мені потрібні союзники": Зеленський закликав кращих креативників світу говорити про Україну

"Мені потрібні союзники": Зеленський закликав кращих креативників світу говорити про Україну

Президент України Володимир Зеленський під час звернення до учасників міжнародного фестивалю «Каннські леви» закликав їх стати союзниками Києва у війні проти рф та говорити про Україну, адже переконаний, що сила людської креативності більша, ніж сила ядерної держави.

Саме від уваги світу залежить, коли й чим закінчиться ця війна. І тому мені потрібні союзники. Нам потрібні такі люди, як ви. Ви – найкращі креативники світу, ви завжди перебуваєте на вістрі подій. «Прапор біженців» чи «Смілива дівчинка», «Айс бакет челенж» чи «Ріки світла» - ви щоразу знаходите слова та óбрази, щоб дістатися глибин людської душі та змусити людей говорити про проблеми, яких в іншому разі не помічали б. Звичайно, я впевнений, що ви ще багато зробите, щоб увічнити українську сміливість, - сказав Зеленський.

Він зазначив, що кампанії та робота учасників заходу зроблять легенду з української боротьби за свободу.

Адже ми боремося за свободу не тільки для себе – ми боремося за свободу всього демократичного світу, усіх, хто навіть уявити собі не може, які масштаби тиранії й цензури існують в росії, - зазначив Президент.

Він наголосив, що учасники міжнародного фестивалю «Каннські леви» можуть просто застосовуючи свої професійні якості принести мир у Європу.

Я вірю, що сила людської креативності більша, ніж сила ядерної держави, яка застрягла в минулому. Говоріть про Україну. Не давайте світу переключитися на щось інше! Світ має пам'ятати, що Україна бореться за свободу, і що ця боротьба повинна завершитися перемогою якнайшвидше. Кожен ваш успіх означатиме порятунок тисяч життів, - сказав Зеленський.

Додамо, що Міжнародний фестиваль творчості Cannes Lions – це глобальна подія для тих, хто працює в творчих комунікаціях, рекламі та суміжних галузях. Саме на цьому міжнародному фестивалі відзначаються проривні, нестандартні ідеї, підходи і технології, які задають тенденції в розвитку культури, бізнесу і суспільства. Фестиваль вважається найбільшим збором професіоналів, дизайнерів, цифрових новаторів та маркетологів у світі. "Канські леви" – найбільш бажана та шанована нагорода у світовій рекламній та творчій індустрії.

Нагадаємо, що рф на тлі війни проти України переживає найгіршу за 30 років рецесію, і розплачується за це "покоління путіна", - ЗМІ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Loading...
Load next