Нові методички фсб: російських чиновників вчать правильно хвалити путіна (відео)

Нові методички фсб: російських чиновників вчать правильно хвалити путіна (відео)
Вихваляти путіна зокрема мають за те, що він «особисто захистив росію від знищення, а росіян – він стояння на колінах».

Служба безпеки Україна перехопила нові методички фсб під час розсилки секретними каналами зв’язку до федеральних органів виконавчої влади рф. Документ російських спецслужб має примітку «до неухильного використання».

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу СБУ.

Як повідомили в Службі безпеки, саме за цими тезами мають готувати свої виступи російські чиновники, артисти та спортсмени. Ним послуговувалися і на концерті в Лужніках у березні, і на Економічному форумі у Петербурзі у червні.

Один із головних наказів фсб – хвалити путіна. Адже це він нібито «не допустив війни на території рф, якої так хотів Захід» та «особисто захистив росію від знищення, а росіян – він стояння на колінах».

А для більшої переконливості аналітики фсб наводять цілий блок «найчеснішої статистики» про захмарну підтримку російського диктатора та перераховують аргументи, щоб росіяни не боялися дефолту та міжнародних санкцій.

Важливим пунктом пропаганди фсб є робота з молодою аудиторією

Ще в попередніх методичках рашистів, які публікувала СБУ, вказували на високий рівень пацифізму серед молоді. Тому пропагандисти знайшли «покращення» і для них.

Наприклад: блокування Instagram спецслужби рф називають повною перемогою російської влади і очевидним провалом Заходу. Адже більшість росіян віддають перевагу «Одноклассникам».

Вас також може зацікавити стаття: На Херсонщині армійці рф риють поглиблення до півметра та чекають на отримання легкого поранення

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next