"Росіяни жахливіші ніж будь-який монстр": Стівен Кінг відреагував на ракетний удар рф на торговий центр у Кременчуці

"Росіяни жахливіші ніж будь-який монстр": Стівен Кінг відреагував на ракетний удар рф на торговий центр у Кременчуці

Знаменитий американський письменник Стівен Кінг, що від початку війни активно підтримує Україну, відреагував у Twitter на трагедію у Кременчуці.

Стівен Кінг знову присвятив твіт подіям в Україні. Письменник відреагував на ракетний удар, який російські загарбники нанесли по торговому центру у місті Кременчук, Полтавської області увечері, 27 червня. Він назвав дії росії терористичною атакою. Свій пост він завершив гаслом «Слава Україні!».

Російські удари по українських цивільних об'єктах — це справжні терористичні атаки. Слава Україні!, — написав письменник.

Пост Стівена Кінга прокоментувала Офіційна сторінка Міністерства оборони України у Twitter, зазначивши, що росіяни страшніші ніж фантазії американського письменника, якого називають королем жахів.

Стівене, росіяни жахливіші ніж будь-який монстр у ваших романах…, — говориться у коментарі.

Також у Кременчуці до торгового центру, по якому російські війська завдали ракетного удару, зносять квіти та дитячі іграшки у памʼять про жертв, повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Жителі Кременчука несуть квіти та дитячі іграшки до ТЦ «Амстор» у памʼять про безневинних жертв російського терору. Швидкого одужання всім постраждалим. Щирі співчуття рідним і друзям загиблих... - написав Лунін у Telegram.

Нагадаємо, раніше у Кременчуці розібрали більше половини завалів ТРЦ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next