Кожен день хлопці та дівчата роблять безліч добрих справ, - Сергій Притула про роботу його фонду

Кожен день хлопці та дівчата роблять безліч добрих справ, - Сергій Притула про роботу його фонду

Сергій Притула займається волонтерською допомогою українській армії з 2014 року, відколи росія почала окупацію Криму та Донбасу. Він спершу допомагав екіпіруванням, бронею, харчами. Згодом почав забезпечувати підрозділи ще й високоточною технікою, дронами і обладнанням для командних пунктів.

 У 2020 році під час пандемії коронавірусу Сергій Притула створив Благодійний Фонд для допомоги за невійськовими напрямками. Проте з початком повномасштабного вторгнення Фонд відкрив власні логістичні пункти на кордоні з Польщею та у Львові для ефективного доправлення вантажів з Європи до України.

У нашого фонду є не тільки мілітарний напрямок, але і гуманітарний. Це понад 100 людей. Працює київський гуманітарний штаб, склад у Львові, штаби у Чернігові та Миколаєві, а ще логістичні пункти наших партнерів, з якими разом доставляємо допомогу - у Дніпрі, Охтирці, Тростянці, Черкасах.

За чотири місяці роботи наші волонтери обробили і відправили більше 2000 тонн допомоги!!

Впродовж повномасштабного наступу росії на Україну Сергій зі своїм фондом та завдяки неймовірній підтримці українців зміг зібрати надзвичайні суми грошей.


Кожен день хлопці та дівчата роблять безліч добрих справ.

Сергій дякує своїй команді, небайдужим українцям і людям з-за кордону, що допомагають боротися з навалою російських військових.

Я безмежно вдячний нашим волонтерам, які взяли на себе цей непростий напрям роботи і щодня творять добрі справи!

Хай добро повернеться Вам сторицею!

Нагадаємо, що Білий Дім вшанував захисників острова Зміїного колекційною монетою.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Народна тачанка: допомога на Схід (відео) Народна тачанка: допомога на Схід (відео)
Волонтери БФ «Народна армія» закуповують позашляховики для потреб захисників. Реквізити для допомоги: 4731 2196 1242 2869.
У Patreon пояснили блокування сторінки фонду "Повернись живим": користувачі мережі обурені У Patreon пояснили блокування сторінки фонду "Повернись живим": користувачі мережі обурені
Компанія Patreon пояснила, чому заблокувала сторінку "Повернись живим" у розпал вторгнення Росії на територію України. Там сказали, що вони "проти підтримки насильства".
Loading...
Load next