Україну огорнуть грозові дощі: яка температура та опади очікуються

Україну огорнуть грозові дощі: яка температура та опади очікуються

По Україні у найближчі три доби очікується дощова погода, подекуди грози, температура повітря не перевищуватиме 29 градусів тепла. Повідомили в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, завтра, 12 липня, у західних та північних областях невеликі, місцями помірні короткочасні дощі, подекуди грози, температура вночі 9-14°, вдень 18-23°; на решті території без опадів, температура вночі 11-16°, вдень 23-28°.

13-14 липня в Україні, крім крайнього півдня пройдуть помірні, місцями значні дощі, подекуди грози; температура у південних та східних областях вночі 13-18°, вдень 24-29°; на решті території вночі 10-15°, вдень 13 липня 18-23°, 14 липня 23-28°.

Нагадаємо, що відсьогодні в Україні заборонено курити електронні цигарки у громадських місцях.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру
На сьогодні по всій Україні оголошено штормове попередження.
У Карпатах температура опустилася до -9°C (фото) У Карпатах температура опустилася до -9°C (фото)
Вранці 9 жовтня на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря опустилася до -9 градусів Цельсія.
Loading...
Load next