Іспанські благодійники передали українським прикордонникам 23 реанімобілі (відео)

Іспанські благодійники передали українським прикордонникам 23 реанімобілі (відео)
Автомобілі з медичним вантажем, придбані за кошти іспанських благодійників, поїдуть на передову.

Реанімобілі для прикордонників Дефібрилятори, кардіомонітори, антибіотики та хірургічне приладдя – іспанські благодійники передали українським прикордонникам 23 реанімобілі. У кожній з автівок – коробки з медобладнанням для надання першої невідкладної допомоги. 

Ми знаємо, що таке отримати і знати про те, що є підтримка медична для наших бійців. В 2014 році, прийнявши перший бій на ділянках Луганського та Донецького прикордонних загонів Східним регіональним управлінням, на чолі якого я був. Начальник Західного регіонального управління Віктор Борисович був пораненим. І відновлений до служби завдячуючи нашій медицині та тому, що є медична підтримка, — розповідає Андрій Кучеренко, радник голови Держприкордонслужби України 

І це – не перша допомога від народу Іспанії, – зазначили у Держприкордонслужбі. 

Ми вже отримали партію реанімобілів – 21. І вже застосовуються відповідно при виконанні задач на східних рубежах.Крім цього, Королівство Іспанії прийняло на лікування і реабілітацію 21 прикордонника, які зараз  проходять там відповідні курси, — Віктор Бабюк, начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби України. 

Загалом українським воїнам, які першими приймають бій, передадуть 75 таких машин. Спершу їх поставлять на облік, після чого скерують прикордонникам на схід та південь України.  

Ми вдячні за те, що дозволяєте допомагати вашому народу, який отримав божевільний удар і так страждає. Від самого початку ми відчуваємо себе частиною України. Ми хочемо вас підтримувати і будемо з вами до перемоги, — каже сестра Люсія, Представниця благодійних організацій Іспанії, директорка фундації монастиря Санта–Клара 

Додамо, іспанські благодійники повернуться на свою батьківщину теж не з порожніми руками. Їм очільник Львівщини Максим Козицький та керівництво Держприкодонслужби на знак подяки вручили медалі й грамоти. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців
Король Філіп та королева Матильда хочуть прихистити людей, які виїжджають з України через війну
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next