Британська розвідка назвала найближчі цілі російської армії на Донбасі

Британська розвідка назвала найближчі цілі російської армії на Донбасі
Найближчим часом російські війська активізуються для наступу на Донеччині.

На Донбасі російські війська, ймовірно, зосередяться на взятті кількох невеликих міст протягом наступного тижня, зокрема Сіверська та Долини на підступах до Слов’янська та Краматорська.

Про це повідомляють у військовій розвідці Великої Британії, передає ПравдаТУТ News.

Зокрема, у повідомленні зазначили, що міські райони Слов'янська та Краматорська, ймовірно, залишаються головними цілями цього етапу операції. 

Росія продовжує намагатися підірвати легітимність української держави та консолідувати власне управління та адміністративний контроль над окупованими частинами України.

Крім того, у розвідці згадали, про "розквіт" антиросійські настроїв на тимчасово окупованих територіях Україні. Зокрема, вони призводять до нападів на російських і проросійських чиновників. Так, призначена Росією адміністрація Великого Бурлука визнала, що один із її мерів загинув 11 липня 2022 року внаслідок підриву автомобіля.

За прогнозами розвідки, кількість подібних нападів на чиновників збільшиться, "посилюючи і без того значні виклики, з якими стикаються російські окупанти".

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ повідомили, що російські військові скаржаться на неефективність своїх атак.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
Loading...
Load next