ЄС не визнаватиме паспорти, які режим Путіна роздаватиме українцям

ЄС не визнаватиме паспорти, які режим Путіна роздаватиме українцям

Європейський Союз засуджує рішення владіміра путіна спростити роздавання російських паспортів усім громадянам України і не буде визнавати ці документи. Повідомляє "Європейська правда".

Нове російське законодавство, яке зараз спрощує процедуру отримання громадянства росії для всіх українців, є ще одним грубим порушенням суверенітету України, пов’язаним із незаконною війною росії, – зазначив Боррель.

Політик наголосив, що Європейський Союз не буде визнавати такі паспорти, і нагадав про попередню заяву Брюсселя у відповідь на рішення Путіна спростити надання громадянства мешканцям окупованих територій Херсонської та Запорізької областей.

Нагадаємо, що українські військові прибули на навчання у Латвію.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V" Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V"
В Україні провели дослідження, за результатами якого стало відомо, що майже дві третини українських громадян не вакцинувалися б російською вакциною - "Спутником V".
В Україні від СБУ вимагають відмінити концерт Моргенштерна В Україні від СБУ вимагають відмінити концерт Моргенштерна
Перший цьогорічний концерт скандального російського репера Моргенштерна в Україна запланована на 3 червня. Однак, в Україні від Служби безпеки України вимагають не впускати російськомовного артиста у країну.
Loading...
Load next