Резніков заявив, що є ризик сухопутного наступу із білорусі

Резніков заявив, що є ризик сухопутного наступу із білорусі

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що є ризик сухопутного наступу з території білорусі. Проте він має надію, що у цей відрізок часу - ні, такого ризику немає. Про це він заявив в інтерв'ю ВВС.

На запитання наскільки ймовірним він вважає сухопутний наступ з території білорусі, Резніков відповів:

Я вже робив прогноз про те, що я не вірив, що може бути бомбардування росіянами, і, на жаль, я помилився. Тому все можливо, ризик такий є. Але я маю надію, що у цей відрізок часу - ні, такого ризику немає.

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що українські захисники мінують небезпечні напрямки та готові до оборони на випадок наступу з території білорусі.

Нагадаємо, що росія оголосила в розшук відомого в Україні журналіста.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Загроза з боку Білорусі нікуди не зникала: на кордоні з Україною перебувають до 7 білоруських батальйонів (відео) Загроза з боку Білорусі нікуди не зникала: на кордоні з Україною перебувають до 7 білоруських батальйонів (відео)
На кордоні Білорусі з Україною – у Брестській та Гомельській областях – перебувають до 7 білоруських батальйонів, - Мотузяник.
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
Loading...
Load next