Загроза з боку Білорусі нікуди не зникала: на кордоні з Україною перебувають до 7 білоруських батальйонів (відео)

Загроза з боку Білорусі нікуди не зникала: на кордоні з Україною перебувають до 7 білоруських батальйонів (відео)
На кордоні Білорусі з Україною – у Брестській та Гомельській областях – перебувають до 7 білоруських батальйонів, - Мотузяник.

На кордоні Білорусі з Україною – у Брестській та Гомельській областях – перебувають до семи білоруських батальйонів. А це орієнтовно 4000 особового складу. Є там і російські війська. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає Радіо Свобода. Але для того, щоб зробити з боку Білорусі наступ, потрібно створити потужне наступальне угруповання.

Натомість зараз воно не спостерігається, пояснив речник Міноборони. Разом з тим, подібні дії росії та білоруської армії змушують тримати війська на північних кордонах, що дещо сковує дій наших підрозділів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next