Тиждень розпочнеться з короткочасних дощів та гроз

Тиждень розпочнеться з короткочасних дощів та гроз

У понеділок, 18 липня, в деяких регіонах України, за прогнозами очікуються короткочасні дощі, грози. Повідомили в Укргідрометцентрі.

Вночі у східних та більшості північних областей, вдень на півночі Лівобережжя місцями короткочасний дощ, гроза; на решті території без опадів.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 9-14°, у південній частині та більшості східних областей до 17°; вдень 20-25°, на Закарпатті та узбережжі морів до 28°.

Нагадаємо, що Польща закупить у США 116 танків Abrams.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
В Україні лютуватиме шквальний вітер: прогноз погоди на 17 січня В Україні лютуватиме шквальний вітер: прогноз погоди на 17 січня
Погода в Україні у понеділок, 17 січня, буде надзвичайно вітряною. Потужні пориви прогнозують на Заході та Півночі. Також у всіх областях, окрім південних, будуть опади.
В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру
На сьогодні по всій Україні оголошено штормове попередження.
Loading...
Load next