Хімічна та радіаційна атаки: як підготуватись? (відео)

Хімічна та радіаційна атаки: як підготуватись? (відео)
У Львові відбулись ознайомчі навчання про те, як діяти у разі хімічної та радіаційної атаки. Такі тренінги відбуватимуться надалі.

Львівська міська рада спільно з державним університетом безпеки та життєдіяльності організовують навчання для цивільного населення.

Мета – ознайомити людей, як діяти у разі хімічної, радіаційної та біологічної атаки.

Заняття тривалістю у півтори години включають теоретичну та практичну частини. На таких уроках мешканцям міста роздають флаєра з описаними планами дій при кожній небезпеці, а також матеріали лекцій зібрали в одній презентації, доступ до якої дають за кюар кодом.

Такі навчання продовжать організовувати на різних локаціях міста. Про їх проведення буде повідомлено додатково на сайті Львівської міської ради.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Алгоритм дій при хімічній атаці (відео) Алгоритм дій при хімічній атаці (відео)
Раніше США застерегли світ щодо можливого застосування росією в Україні хімічної або біологічної зброї.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next