Пентагон про хімічну зброю: у Маріуполі ворог використав проти військових та цивільних отруюючу речовину невідомого походження

Пентагон про хімічну зброю: у Маріуполі ворог використав проти військових та цивільних отруюючу речовину невідомого походження

Близько години тому російські окупаційні війська використали проти українських військових та цивільних осіб в місті Маріуполь отруюючу речовину невідомого походження, яку було скинуто з ворожого БПЛА. Про це пише полк "Азов" в Telegram.

Близько години тому російські окупаційні війська використали проти українських військових та цивільних осіб в місті Маріуполь отруюючу речовину невідомого походження, яку було скинуто з ворожого БПЛА.

У постражалих спостерігається дихальна недостатність, вестибуло-атактичний синдром. Наслідки використання невідомої речовини уточнюються, - йдеться в повідомленні.

Натомість Пентагон поки не підтверджує інформацію про хіматаку РФ у Маріуполі. Про це заявив речник Пентагону Джон Кірбі, передає CNN.

Ці повідомлення, якщо вони правдиві, відображають занепокоєння, які ми мали щодо потенціалу Росії у використанні в Україні різноманітних засобів боротьби з масовими заворушеннями, включаючи сльозогінний газ, змішаний із хімічними речовинами, - сказав Кірбі.

Він додав, що Пентагон уважно стежитиме за ситуацією в Україні.

 Нагадаємо, що «Укрзaлізниця» відновить рух потягів нa п’яти нaпрямкaх (перелік міст).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео) У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)
У Маріуполі окупанти використали проти військових та цивільних отруйну речовину невідомого походження.
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
Loading...
Load next