Після ударів ЗСУ окупанти на Херсонщині завозять боєприпаси під виглядом "гуманітарки"

Після ударів ЗСУ окупанти на Херсонщині завозять боєприпаси під виглядом "гуманітарки"

Російські війська доставляють боєприпаси на територію України під виглядом цивільних вантажів. Після низки ударів ЗСУ по складах боєприпасів рашистів, розташованих на тимчасово окупованих територіях Херсонської області, ЗС РФ маркує воєнні вантажі як «гуманітарну допомогу».

Про це інформує Головне управління розвідки, передає ПравдаТУТ News.

Зокрема, до Херсонської області заїхали понад 20 «цивільних» вантажівок КамАз. Всі вони пофарбовані в білий колір з нанесеними на двері кабіни прапорами РФ та символікою політичної партії «єдина росія». Реальний доставлений вантаж – боєприпаси ствольної артилерії та РСЗВ. Нові склади боєприпасів облаштовуються в цивільних будівлях – закладах культури та освіти.

Разом з тим окупанти вводять додаткові обмеження для дислокованих в Херсоні підрозділів.

Зі стройового плацу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ (школа поліції) прибрали легкову та вантажну техніку, яка кілька місяців знаходилась там. Особовий склад розміщується на 1 поверсі та в підвальному приміщенні. Пересувається територією у вечірній та нічний час, - зазначили у повідомленні.

У зв'язку з очікуванням обстрілів з боку ЗСУ периметр посилено охороняється, виставлено позиції снайпера, які постійно спостерігають за приватними та багатоповерховими будинками. У випадку виявлення у вікнах місцевих жителів, в квартиру терміново направляється група військових для перевірки мешканців на предмет співпраці з українською спецслужбою (обшук житла, вилучення телефонів, опитування). 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ знищили 2 російських склади боєприпасів на Херсонщині (відео) ЗСУ знищили 2 російських склади боєприпасів на Херсонщині (відео)
Українська авіація також завдала ударів по 2 опорних пунктах противника у Солдатському і Олександрівці.
Loading...
Load next