Україна отримала перші артилерійські установки Gepard від Німеччини

Україна отримала перші артилерійські установки Gepard від Німеччини
Загалом очікується 15 таких установок. 

Сьогодні, 25 липня, до України прибули перші 3 зенітні самохідні установки Gepard від Німеччини.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков в ефірі телемарафону.

Сьогодні офіційно зайшли три перших Gepard. Це зенітно-ракетні комплекси, до яких нам передані і декілька десятків тисяч набоїв. Ми очікуємо перших 15 Gepard. Три сьогодні вже заїхали в Україну. Вони сьогодні вже в розпорядженні Збройних сил України, — розповів міністр.

Вони вже в розпорядженні Збройних Сил України. Загалом очікується 15 таких установок. 

Для довідки:

FlakPz Gepard - німецька зенітна самохідна артилерійська установка виробництва компанії Krauss-Maffei в співпраці з іншими підприємствами. 

Самохідна установка призначена для захисту бронетанкових колон на марші та стаціонарних об'єктів від атак з вертольотів та літаків на малих і надмалих висотах вдень і вночі за будь-яких погодних умов та в умовах інтенсивної радіоелектронної протидії супротивника.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Уряд Німеччини опублікував перелік зброї, що готується до передачі Україні Уряд Німеччини опублікував перелік зброї, що готується до передачі Україні
Рашисти відправляться на концерт Кобзона від 30 артилерійських установок Gepard, комплексів ППО IRIS-T SLM і бронетранспортерів М113.
Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео) Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео)
Криваве 11 вересня, наслідки якого дотепер відчуває уся світова спільнота. Сьогодні, 11 вересня, минають 20-ті роковини з дня наймасштабнішого світового теракту, що стався в Нью-Йорку. Тоді трагедія забрала життя майже трьох тисяч людей, а нині призвела до загострення військового конфлікту в Афганістані.
Loading...
Load next