"Доброго вечора, ми з України": де та як купити нову марку Укрпошти (фото)

"Доброго вечора, ми з України": де та як купити нову марку Укрпошти (фото)
Марка надрукована накладом 5 млн примірників.

28 липня до Дня Української Державності Укрпошта ввела в обіг четверту поштову марку воєнного стану “Доброго вечора, ми з України”. Тематику та ескіз марки традиційно обирали українці шляхом голосування в застосунку Дія та на сторінках в соцмережах Укрпошти.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу Укрпошти.

Повідомляють, що на поштовій марці «Доброго вечора, ми з України!» відтворено реальні події, які мали місце на Миколаївщині та інших регіонах, коли українські селяни без зброї забирали російську техніку, допомагаючи ЗСУ виборювати перемогу.

Також зазначено, що ця марка так само як і її попередниці, показує незламність, безстрашність і винахідливість українців, якими сьогодні захоплюється весь світ.

Поштові марки з початком війни стали більш ніж засобом оплати кореспонденції, — вони стали зброєю України на міжнародній арені. Це вже четверта марка, яка, впевнений, розійдеться світом і покаже, які насправді українці — сильні і сміливі в боротьбі за свою незалежність. І поки росія витрачає мільярди на пропаганду проти України, ми будемо використовувати наш креатив і всі доступні можливості, щоб донести всім імідж України та українців, - відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Марка надрукована накладом 5 млн примірників, з яких 3 млн – з номіналом М (еквівалент 18 грн) для оплати поштових відправлень всередині країни та 2 млн – із номіналом W (еквівалент $1,5), призначеним для оплати міжнародної поштової кореспонденції.

Крім марок Укрпошта також випустила тематичну листівку, конверт першого дня, художній конверт та мерч.

Придбати марку та іншу філателістичну продукцію з “тракторними військами” можна 28 липня у всіх відділеннях поштового зв’язку, в тому числі і в селах, а також онлайн: у філателістичному магазині Укрпошти, маркетплейсах Kasta, Prom, Rozetka, а також на міжнародних майданчиках eBay та Amazon. Купуючи марку онлайн кожен можете зробити благодійний внесок на підтримку ЗСУ.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next