Зеленський заявив, що Україна зробить все, щоб якнайшвидше розпочати переговори про членство в ЄС

Зеленський заявив, що Україна зробить все, щоб якнайшвидше розпочати переговори про членство в ЄС

Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україна з кожним днем стає дедалі ближчою до Європи.

Про це глава держави заявив під час виступу в парламенті.

Ми подали заявку на вступ до Європейського Союзу та отримали кандидатство зі швидкістю та в умовах, яких не було в жодної іншої держави. З такою швидкістю ми маємо прийти до початку переговорів щодо членства України в Європейському Союзі, - зазначив президент.

За словами Зеленського, все, що Україна має зробити для цього, вона зробить.

Синхронізувати законодавство України із правом Євросоюзу. Ми виконаємо. Сформовано і план імплементації всіх регламентів та директив ЄС у рамках виконання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Це фактично спільне завдання для нас, для вас, шановні депутати, для уряду нашої держави, і це відповідає нашій новій реальності, - наголосив глава держави.

Також, заявив Зеленський, Україна з кожним днем стає дедалі ближчою до Європи.

Ми дійшли до того, що наша держава, наша державна система інституційно стає Європою. Ми розпочали процес деолігархізації. Формується реєстр, який готовий поставити олігархів під владу суспільства, - додав він.

Президент також повідомив, що підписав указ про створення конкурсної комісії щодо добору кандидатів до Вищої Ради Правосуддя. 

Нагадаємо, раніше Зеленський привітав українців із Днем української державності.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Loading...
Load next