Рідні захисників Маріуполя, які перебувають у російському полоні, вийшли на мирну акцію у Львові (відео)

Рідні захисників Маріуполя, які перебувають у російському полоні, вийшли на мирну акцію у Львові (відео)
Рідні захисників Маріуполя та «Азовсталі» закликають світову спільноту та міжнародні організації врятувати життя полонених і визнати росію країною-спонсором тероризму.

Звільнити Героїв та визнати росію терористом – рідні захисників Маріуполя та «Азовсталі», які перебувають у російському полоні, вийшли на мирну акцію перед Львівською оперою. Родини Захисників України закликають світову спільноту та міжнародні організації врятувати життя полонених, повернути гарнізон Маріуполя на підконтрольну Україні територію і визнати росію країною-спонсором тероризму.

Ми хочемо бачити наших захисників , наших хлопців мужніх бачити живими здоровими вдома. Але зараз ми привертаємо увагу до цієї ситуації, тому що ті, хто виступав гарантами як виявилось гарантії не давали.

Наших полонених просто катують і вбивають. Що наші хлопці, які не просто так склали зброю, а були евакуйовані вони знаходяться в просто наджахливих умовах.

Я прошу всю спільноту. Всіх людей на цій землі Допоможіть нам закінчити цю війну, допоможіть нам повернути хлопців додому. Наших синів, чоловіків, наших дівчат, наших доньок. Це крик душі. Долучайтеся люди, долучайтесь до акції, стукайте у всі двері, стукайте у всі вікна. Ми маємо це припинити, - сказала Марина Єгорова, дружина захисника «Азовсталі».

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео) На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео)
. Водій вказав в декларації, що перевозить лише особисті речі та гуманітарну допомогу.
Loading...
Load next