У США виготовлять фігурки Зеленського

У США виготовлять фігурки Зеленського
Частину виручених коштів відправлять на допомогу Україні.

Американська компанія FCTRY, яка спеціалізується на дизайні продуктів, запустила кампанію зі збору коштів на сайті Kickstarter на виготовлення фігурок президента України Володимира Зеленського. З кожної проданої фігурки 1 долар йтиме на допомогу Україні. Пише The Guardian.

У кампанії ми представили його, як "неймовірний герой", - сказав креативний директор FCTRY Джейсон Файнберг.

Наразі команда FCTRY виготовила глиняний прототип фігурки Зеленського заввишки 15 сантиметрів. Проєкт є частиною тривалої співпраці з художником із Сіетла Майком Лівіттом, який спеціалізується на скульптурній карикатурі, йдеться в описі продукту на Kickstarter. Фігурки планують виробляти з пластику на одному з китайських підприємств.

На цей момент він є ідеальним лідером, це надихаючий персонаж. У нього є справжня сила, яка проявляється, але вона скромна, і він є начебто протилежністю всьому, що ми звикли асоціювати з політикою, - додав він.

З кожної проданої фігурки FCTRY планують надіслати 1 долар до організації "Save the Children", які допомагають українським біженцям харчами та медичною допомогою на пунктах пропуску в Румунії, Польщі та Литві.

Команді FCTRY вдалося досягти мети у 30 000 доларів лише за три години, наразі зібрано 124 204 долари на втілення проєкту.

Нагадаємо, що Кремль не звинувачує Україну у вибухах в Криму, бо тоді визнає неефективність своєї ППО - ISW.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
Loading...
Load next