Обов’язкова евакуація буде не лише з Донеччини – Верещук

Обов’язкова евакуація буде не лише з Донеччини – Верещук

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук прогнозує поширення вимоги щодо евакуації з Донеччини на інші регіони України. Повідомляє Верещук на брифінгу в медіацентрі.

Обов'язкова евакуація з Донецької області здійснюється вперше, і вона поки що єдина. Але наші прогнози і наш аналіз вказує на те, що вона триватиме і в інших регіонах. Ми бачимо зараз погіршення ситуації. А з початком осінньо-зимового опалювального періоду точно погіршиться, а надання тепла через тепломережі буде значно ускладнене.

За її словами, цілями ворожих атак можуть бути об'єкти теплоенергетики. Зокрема, частина міст і селищ у Запорізькій, Херсонській, Харківській областях може залишитись без опалення та електроенергії.

Нагадаємо, що МАГАТЕ: обстріл ЗАЕС завдав шкоди станції, але радіація в нормі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Евакуація з Афганістану: понад 150 українців чекають повернення додому, - Кулеба Евакуація з Афганістану: понад 150 українців чекають повернення додому, - Кулеба
Україна відправить до Афганістану ще один літак для евакуації українців. Зокрема, наразі на допомогу чекають вже понад 150 громадян України.
Loading...
Load next