У Івано-Франківську пройшов благодійний показ етно-колекції від бренду «MaryLu» (відео)

У Івано-Франківську пройшов благодійний показ етно-колекції від бренду «MaryLu» (відео)

Нещодавно у  мистецькій підземній галереї «Вагабундо» у Івано-Франківську пройшов благодійний показ етно-колекції від бренду «MaryLu».  Захід супроводжувався виступом популярної співачки Verona, відомого актора та режисера Богдана Юсипчука та заслуженої артистки естрадного мистецтва України Ірини Шабан.  Організувала благодійний показ разом з центром «Я -Маріуполь»  журналістка та телеведуча Марися Томашевська, яка на собі відчула біль втрати через вторгнення рашистів. Її батько одним з перших прийняв бій з окупантами і віддав своє життя заради нашого майбутнього.
 

Цей показ благодійний, як сказала одна з моїх учениць, є чимось глибшим, ніж просто показ, де Маріупольські діти, які пережили жахіття рашистів, поєдналися з франківськими дітьми війни, яких теж я так називаю. Це просто переосмислення того, що відбувається в кожного з нас в житті, в кожного українця в житті, в будинку його, в соціумі, — пояснює журналістка, телеведуча, донька загиблого героя України Марися Томашевська.
 

Показали відвідувачам й фотовиставку «Діти за мир», яку зовсім виставляли у Женеві теж спільно з етно- колекцією від «MaryLu». Цього ж разу дефілювали в одязі від відомої української дизайнерки діти-журналісти телепроєкту «Подружки».
 

Особливість колекції в тому, що в ній зібрані елементи вишивки з багатьох регіонів України. Для того, щоб ми могли донести красу й неповторність та багатство нашої історії та культури і показати це світу, — зауважує засновниця бренду «MaryLu» Маріанна Назарчук.

Додамо, що зараз дизайнерка працює над створенням нових колекцій одягу, які у поєднанні з вишуканим стилем популяризуватимуть українські культурні традиції.
 

Ми були першим українським брендом, хто від початку війни створив синьо-жовту колекцію. Ми її представили в Албанії, її у себе представили 26 країн світу. Усі наші події, заходи, з показу, від початку війни ми все даємо на благодінійсть ЗСУ, людям, які залишилися без домівок та дітям, які лишилися без батьків, — зазначає співзасновниця бренду «MaryLu» Марта Назарчук.

Представлення 3-х нових колекцій планується у жовтні. Відбуватиметься модний показ у Італії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com
 

Loading...
Load next