У Берліні відбудеться Парад Свободи до Дня Незалежності України

У Берліні відбудеться Парад Свободи до Дня Незалежності України

У Берліні до Дня Незалежності України проведуть Ukraine Freedom Parade. Учасники пройдуть від площі Брайтшайда до Бранденбурзьких воріт.

Про це повідомили організатори параду з об’єднання українців Vitsche Berlin.

День Незалежності – особливий день для кожного українця та тих, хто вирішив підтримати Україну, адже це день відновлення Незалежності нашої країни. Цьогоріч дуже важливо показати світові, що ми сильні, єдині та вільні. Ми хочемо нагадати людям, що росія вдерлася в Україну. Тому ми пройдемося вулицями Берліна та покажем, що не здамося та нікому не дозволимо забрати нашу незалежність, – зазначили організатори.

У пості в соціальних мережах вони закликають брати плакати, українську символіку та приєднуватися до параду індивідуально, групами й організаціями. Vitsche Berlin також пропонує виразити у дрес-коді своє бачення свободи.

Варто додати, Vitsche Berlin – об’єднання українців, які живуть у Берліні, повідомляє Суспільне. З березня 2022-го року воно регулярно організовує багатотисячні мітинги на підтримку України, допомагає українським біженцям, збирає гуманітарну допомогу, влаштовує культурні й освітні івенти, присвячені Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Штайнмайєр готується до візиту в Україну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росіянам в Берліні не дали провести акцію на підтримку росії Росіянам в Берліні не дали провести акцію на підтримку росії
Проведенню чергової акції завадили українські активісти.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next