Вітання від Руху Опору: в окупованому Маріуполі встановили український прапор (відео)

Вітання від Руху Опору: в окупованому Маріуполі встановили український прапор (відео)
Українські прапори встановили також у деяких населених пунктах Херсонщини.

24 серпня, на День Незалежності України  в тимчасово окупованому Маріуполі російський прапор замінити на свій, український.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на громадського та політичного діяча України Сергія Кузана.

Рух Опору веде невтомну боротьбу для якнайшвидшого звільнення наших земель, а також щоб кожен українець там відчував, що Україна – тут, ми поруч і скоро звільнимо всі наші землі, – пише Кузан.

Він додав, що рух Опору передає вітання до Дня Незалежності з українського Маріуполя, Херсонщини, Харківщини, Донеччини, Луганщини та Криму.

Крім того, у телеграм-каналі "Східний варіант" поділились світлинами, як на Луганщині на День Неза­леж­ності України пар­ти­за­ни привітали сєвєро­дон­чан зі свя­том. Українські патріоти розк­леїли по місту листівки з посиланнями.

Спротив на­га­дав оку­пан­там, що Сєвєро­до­не­цьк — це Україна, а самі містяни проти оку­пації та так зва­но­го "ре­фе­рен­ду­му".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
День Незалежності України: Зеленський оголосив програму заходів святкування День Незалежності України: Зеленський оголосив програму заходів святкування
Слоган цьогорічного Дня Незалежності є - "Ти у мене єдина", який символізує бачення незалежності України як мрії, якої прагнули досягти багато поколінь українців.
Берці на підборах: парадні черевики військовослужбовиць України змінили після хвилі критики (відео) Берці на підборах: парадні черевики військовослужбовиць України змінили після хвилі критики (відео)
Висота підбору туфель, у яких донедавна вчилися марширувати курсантки, складає 5,5 см. Однак, тепер підбори на нових черевиках вже ж таки залишаться, але стануть нижчими.
Розгорівся скандал: на параді до Дня Незалежності курсантки будуть марширувати на підборах (фото) Розгорівся скандал: на параді до Дня Незалежності курсантки будуть марширувати на підборах (фото)
Українські дівчата-військові щодня тренуються марширувати на підборах до військового параду на День Незалежності. Однак, користувачів мережі таке рішення обурило й вони заявляють, що це суперечить цінностям НАТО.
Loading...
Load next