Військово-морський парад до Дня Незалежності України в Одесі (відео)

Військово-морський парад до Дня Незалежності України в Одесі (відео)
В Одесі з нагоди 30-ї річниці незалежності України відбувся військово-морський парад.

На честь 30-тої річниці Незалежності України в Одесі відбулися святкові урочистості. Про це повідомляє Укрінформ. 

В рамках святкувань відбулося проходження бойових кораблів та катерів з відпрацюванням показових елементів застосування сил та засобів Військово-морських сил України.

Також у програмі святкування - проліт морської авіації спільно з Повітряними силами ЗСУ, демонстрація фігур пілотажу літаками легкомоторної цивільної авіації, проходження кораблів та катерів країн-партнерів, ДПСУ та яхт Одеської обласної федерації вітрильного спорту.

Нагадаємо, що сьогодні Україна відзначає ювілей своєї незалежності - 30 років. По всій країні відбудеться понад 150 святкових заходів.

У Києві відбувся військовий парад, уперше за роки Незалежності за участю авіації та підрозділів кінологів. 

Читайте також
У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео) У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)
На вулиці Хрещатик у Києві проводять першу репетицію параду військ з нагоди Дня Незалежності України.
Візьме участь у заходах до Дня Незалежності: в Україну прибув військовий оркестр США (відео) Візьме участь у заходах до Дня Незалежності: в Україну прибув військовий оркестр США (відео)
У День Незалежності України, 24 серпня, в Києві на Хрещатику відбудеться святковий парад Збройних сил України. Ймовірно, що оркестр ВМС США також візьме участь у ньому й пройдеться "коробкою" по головній вулиці столиці.
Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео) Найбільший літак у світі "Мрія" пролетить на параді до Дня Незалежності (відео)
Під час параду з нагоди святкування 30-річчя Дня Незалежності України над головною вулицею столиці Хрещатиком, пролетить транспортний літак "Мрія" — найбільший вантажний літак у світі.
Loading...
Load next