В Московській та Ленінградській областях рф посилюється "прихована мобілізація"

В Московській та Ленінградській областях рф посилюється "прихована мобілізація"
На війну беруть фактично усіх, адже військово-лікарську комісію проводять умовно.

Виснаження мобілізаційного потенціалу основних «донорів» війни проти України – бурятії, туви, республік Кавказу та інших неблагополучних регіонів, примушує кремль активізуватись в так знаних «центральних областях», – наголошують в Головному управлінні розвідки.

Кураторами мобілізаційних кампаній призначаються безпосередньо керівники відповідних регіонів. Зокрема, Андрій Воробйов, губернатор Московської області.

Один з «вірних штиків» путіна обіймає цю посаду з 2012 року, замінивши на ній нинішнього міністра оборони рф сергія шойгу, - вказують у ГУР.

Основа мобілізаційних заходів – широка рекламна кампанія, яка охоплює агітацію на основних телеканалах, радіо, в Інтернеті та друкованих ЗМІ.

Чоловікам призовного віку пропонується підписати контракти «добровольців» на строк від 3-х до 12-ти місяців. Основна мотивація – підвищене грошове забезпечення. Кандидатам обіцяють зарплатню у розмірі до 240 000 руб., яка перераховується на спеціальну банківську картку від військкомату. На час навчання і простою – 30 000-45 000 руб.

Сам контракт підписується після проходження низки обов’язкових процедур:

  • психологічних тестів,
  • заповнення анкети,
  • проходження військово-лікарської комісії (ВЛК).

Зі слів «вербувальників», ВЛК проводиться умовно. Тобто фактично беруть всіх охочих, навіть з категорією «В» у військовому квитку (тобто обмежено придатних).

Після підписання контракту проводиться підготовка контрактників від 10 днів до місяця. Головну увагу зосереджено на підготовці екіпажів танків Т-72Б3. Надалі новоспечених «контрактників» відправляють в 56-й центр підготовки молодших спеціалістів мотострілецьких військ (в/ч 71717) в Сертолово, Ленінградській області, для проходження поглибленої підготовки.

Нагадаємо, рашисти своїх загиблих бійців спалюють разом із підбитою технікою.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка
Призовники всіляко уникають мобілізації, не бажаючи стати "гарматним м'ясом".
Через брак резервів у рф мобілізують боржників та аліментників — розвідка Через брак резервів у рф мобілізують боржників та аліментників — розвідка
Також у росії триває мобілізація людей, які мають пробелеми із законом.
Loading...
Load next