До чого потрібно готуватися мешканцям окупованої Херсонської області: розповів Соболевський

До чого потрібно готуватися мешканцям окупованої Херсонської області: розповів Соболевський

З початком контрнаступу ЗСУ на Півдні заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський розповів, до чого потрібно готуватися мешканцям окупованої Херсонської області. Про це чиновник розповів в ефірі одного з телеканалів.

Потрібно ще раз переконатися, що всі знають, де знаходиться найближчий притулок, у якому воно стані. На жаль, ми зараз не можемо займатися підготовкою сховищ, — сказав Соболевський.

Як зазначив Соболевський, потрібно бути на зв'язку зі своїми близькими, в першу чергу, з тими, кому потрібна опіка, – це діти, пенсіонери. Переконатися, що у них все гаразд, що вони готові до того, що якийсь час у населених пунктах, можливо, не буде електропостачання чи води.

Не виключена ситуація, коли оперативно не буде можливості сповістити про те, що саме зараз треба спускатися до сховищ. Тут доведеться самим виявити певну ініціативу та відповідальність, — підсумував заступник голови Херсонської облради.

Він наголосив, що потрібно уважно стежити за повідомленнями насамперед від ЗСУ.

Нагадаємо, що із Донеччини евакуювали майже 10 тисяч осіб, — ОП.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео) На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео)
Постійні тренування обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури, на які може посягати ворог.
Loading...
Load next