У продажі з’явилася благодійна марка "Пес Патрон" (відео)

У продажі з’явилася благодійна марка "Пес Патрон" (відео)
Частину коштів з продажу марок скерують на закупівлю унікальної машини, що допоможе нашим вибухотехнікам.

Тепер у продажі з’явилася спеціальна поштова марка з відомим на всю країну псом Патроном, який допомагає нашим рятувальникам розміновувати небезпечні місцини.

Всього на Львівську область виділено 50 тис. примірників, але це не означає, що це обмежена кількість, вона може бути й збільшена, відповідно до попиту. Можна придбати у будь-якому відділенні Укрпошти  у Львові. Крім того, у великих населених. А через 1-2 дні в невеликих містах можна придбати, все залежить від тільки від часу доставки тих марок, — розповів Євгеній Савчук, директор Львівської дирекції АТ «Укрпошта».

Коштує одна марка 31 гривню, а загалом їх 8. На них зображені робочі будні нашого Патрона.  

Така марка найбільш очікувана. Народне голосування показало, що її чекали ще з травня місяця. Вона буде мати попит. Тим більше, що вона супроводжується різною сувенірною продукцією це й спеціальні рюкзаки, це й кружки, це футболки, худі й такі різні речі, — зазначив Євгеній Савчук.

Варто зазначити,  що частину коштів з продажу скерують на закупівлю унікальної машини, що допоможе нашим вибухотехнікам.

Ця машина призначена для дистанційного розмінування. Тобто піротехнічний підрозділ знаходиться на відстані, ця машина рухається і розміновує досить велику територію за добу, що значно пришвидшить розмінування територій на сході України Які зараз практично усі заміновані й вибуховими речовинами й уламками й ракет і бомб. Це все створює небезпеку й люди не можуть повернутися додому до свого мирного життя, — пояснив Віталій Туровцев, речник ДСНС у Львівській області.

Хотілося б щоб діти мали таке спокійне й щасливе дитинство, а пес Патрон є якраз символом такого дитинства й дітям часто бракує любові й для цього є домашні тварини.А пес Патрон несе зовсім іншу місію, він допомагає дітям відчувати себе в безпеці. Що можна безпечно ходити до школи, в магазин, або з друзями грати в футбол по розмінованих дорогах, — Максим Козицький, очільник Львівської обласної військової адміністрації.

Зазначимо, що загалом випустили 1 мільйон маркових аркушів на яких представлене повсякденне життя відомого песика.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Доброго вечора, ми з України!": нову марку продаватимуть з 28 липня "Доброго вечора, ми з України!": нову марку продаватимуть з 28 липня
Усього випустять 5 млн екземплярів марок із трактором, проте на продаж діятимуть обмеження. Більше деталей оголосять згодом.
Вже чотири мережі АЗС в Україні припинили продаж преміального пального Вже чотири мережі АЗС в Україні припинили продаж преміального пального
Ще дві мережі автозаправних станцій, а саме Klo і Socar припинили продаж преміального пального внаслідок прийнятого урядом рішення щодо запровадження державного регулювання цін на пальне.
Loading...
Load next