Диверсія з підриву боєприпасів ЗСУ: СБУ викрила агента рф (відео)

Диверсія з підриву боєприпасів ЗСУ: СБУ викрила агента рф (відео)

Служба безпеки України викрила та запобігла диверсійним діям проти підрозділів сил оборони. Зокрема, на Херсонщині нейтралізовано російського агента, який отримав завдання встановити місцерозташування позицій ЗСУ та підірвав частину боєкомплекту.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу СБУ.

За вчинення диверсії окупанти обіцяли своєму поплічнику «винагороду» у розмірі 30 тис. грн.

Встановлено, що зрадником виявився рецидивіст, який неодноразово був засуджений за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивство, - зазначили у пресслужбі.

В СБУ також повідомили, що в поле зору агресора чоловік потрапив через свої проросійські погляди, які висловлював серед оточення, зокрема у кримінальних колах.

Під час затримання у зловмисника виявлено мобільний телефон, який містить контакт встановленого співробітника спецслужб рф.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у державній зраді, вчинену в умовах воєнного стану, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вас також може зацікавити стаття: "Був поплічником і довіреною особою путіна": в Україні просять не надавати громадянство Невзорову

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ знешкодила агента рф: розвідував прикордонні укріплення на Сумщині (відео) СБУ знешкодила агента рф: розвідував прикордонні укріплення на Сумщині (відео)
У подальшому чоловіка планували залучити до проведення диверсій.
Помер колишній прем'єр-міністр України та голова СБУ Євген Марчук Помер колишній прем'єр-міністр України та голова СБУ Євген Марчук
На 81-му році життя помер перший голова СБУ, експрем'єр, колишній міністр оборони та секретар РНБО Євген Марчук, який навіть у похилому віці продовжував працювати на благо України.
Loading...
Load next