Окупанти Херсонщини теж хочуть негайного "референдуму" про вступ до рф

Окупанти Херсонщини теж хочуть негайного "референдуму" про вступ до рф

Окупанти Херсонської області слідом за бойовиками Донецької та Луганської областей виступили за термінове проведення "референдуму" про вступ до рф. Повідомило кремлівське видання "РИА Новости".

Зазначається, що 20 вересня так звана "громадська рада Херсонської області" звернулася до окупаційного очільника регіону з ініціативою "негайно провести "референдум" про визнання суб'єктом Російської Федерації".

Під час проведення "референдуму" буде, зокрема, голосування онлайн.

Колаборант Кирило Стремоусов заявив, що окупанти вже проводять консультації з Росією про запуск "референдуму", також вони очікують явки до 80% людей.

Пізніше стало відомо, що гауляйтер окупованої частини Херсонської області Володимир Сальдо ухвалив рішення про проведення "референдуму" щодо входження регіону до складу росії.

Нагадаємо, що страхування майна: потреба чи розкіш.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next