Тернопіль з 22 вересня повертається до маскового режиму

Тернопіль з 22 вересня повертається до маскового режиму

У Тернополі вже завтра буде відновлено масковий режим. Як повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, такі заходи пов'язані зі зростанням кількості хворих на коронавірус.

За У зв’язку з тим, що кількість хворих на COVID-19 щотижня зростає на 35–37%, а захворюваність серед дітей та медиків є ще стрімкішою, з 22 вересня у Тернополі буде відновлено обов’язкове носіння масок, - повідомив Надал у Telegram.

Масковий режим буде діяти у місцях масового скупчення людей:

  • у громадському транспорті;
  •  ТРЦ;
  •  магазинах;
  •  закладах громадського харчування
  •  закладах культури і мистецтв;
  •  релігійних установах.

У закладах освіти працівники приймають самостійно рішення щодо запровадження маскового режиму для дітей віком від 12 років та працівників закладу, беручи до уваги стан захворюваності, резюмував міський голова.

Нагадаємо, що осіння прохолода та дощі: прогноз погоди на сьогодні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ЄС залишив Україну в "зеленому списку": куди можна їхати подорожувати ЄС залишив Україну в "зеленому списку": куди можна їхати подорожувати
Європейський союз, мінімум на два тижні, залишив Україну у списку країн, відпочивальники якої, зможуть перетнути кордон європейських країн у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби нового типу.
Київ послаблює карантин з 1 травня: що запрацює Київ послаблює карантин з 1 травня: що запрацює
Сьогодні, 28 квітня, Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення про послаблення протиепідемічних заходів у Києві. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.
Loading...
Load next