Псевдореферендуми: у Луганській області розпочався "акт" спроби анексії (відео)

Псевдореферендуми: у Луганській області розпочався "акт" спроби анексії (відео)
Громадяни, які будуть змушені брати участь у псевдореферендумах на окупованих територіях України, не нестимуть за це юридичної відповідальності

леонід пасічник відкрив псевдореферендум на території Луганської області. Про це повідомило пропагандистський Telegram "РИА Новости".

Громадяни, які будуть змушені брати участь у псевдореферендумах на окупованих територіях України, не нестимуть за це юридичної відповідальності. Зазначимо, що юридична відповідальність, за словами Подоляка, буде для чотирьох категорій громадян:

  • тих, хто навмисне перейшов на роботу в окупаційні органи влади чи силові органи;
  • донощиків;
  • вчителів, які отримали російські освітні програми та «навмисно знищують українські підручники та українську історію»;
  • громадян, які брали активну участь в отриманні російських паспортів чи організації «референдумів».

Решта людей, які будуть примусово брати участь у якихось діях «під дулом автомата», залишаться в рамках громадянства України з усіма правами та обов'язками, заявив Подоляк.

Віцепрем'єрка Ірина Верещук також заявила, що для громадян, які брали участь у референдумі під тиском, відповідальності не буде. 

Це не стосується (кримінальна відповідальність – ред.), якби людина брала участь у референдумі під тиском, якщо це не було б з метою пропаганди. Є також випадки, коли пенсіонерів позбавляли права на отримання пенсії і лише у випадку, коли ви надавали свої дані особисті, можна було розраховувати на продуктову допомогу або отримати якусь елементарну виплату — звісно, такі люди не відповідатимуть, – сказала вона в ефірі телемарафону.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Йдемо до Європи: за статистикою PornHub в мережі помітили ментальне віддалення України від Росії Йдемо до Європи: за статистикою PornHub в мережі помітили ментальне віддалення України від Росії
Зазначається, що українці у 2021 році на сайті відео 18+ стали менше проводити часу в порівнянні з минулим роком: в середньому візит триває майже 10 хвилин.
Loading...
Load next