У Нью-Йорку проведуть концерт до 100-річчя премʼєри українського "Щедрика"

У Нью-Йорку проведуть концерт до 100-річчя премʼєри українського "Щедрика"

4 грудня 2022 року у концертному залі Карнеґі-хол (Нью-Йорк) відбудеться концерт до 100-річчя премʼєри «Щедрика» - всесвітньо відомого твору українського славетного композитора Миколи Леонтовича. Про це повідомляє пресслужба закладу.

Український дитячий хор «Щедрик», український хор «Думка» з Нью-Йорка та український хор бандуристів з Північної Америки виконають «Carol of the Bells» (Щедрик), а також інші традиційні українські різдвяні пісні та сучасні хорові твори, - ідеться у повідомленні.

У другій половині програми хор Трініті Волл Стріт виконуватиме українські твори, на які вплинули англійські традиції та американські композитори, пов’язані з Україною.

Завершить концерт світова прем’єра композитора Тревора Вестона на слова українського поета Сергія Жадана.

Програма триватиме приблизно 110 хвилин, включаючи один 20-хвилинний антракт.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео) Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео)
Криваве 11 вересня, наслідки якого дотепер відчуває уся світова спільнота. Сьогодні, 11 вересня, минають 20-ті роковини з дня наймасштабнішого світового теракту, що стався в Нью-Йорку. Тоді трагедія забрала життя майже трьох тисяч людей, а нині призвела до загострення військового конфлікту в Афганістані.
"Росіяни — "брати" українців": заяву голови Закарпатської ОДА в Кабміні вивчать та вживатимуть відповідні заходи (відео) "Росіяни — "брати" українців": заяву голови Закарпатської ОДА в Кабміні вивчать та вживатимуть відповідні заходи (відео)
Зеленський призначив Віктора Микиту головою Закарпатської ОДА в грудні 2021 року.
Loading...
Load next