"Другий день театру абсурду": Соболевський розповів про псевдореферендум на Херсонщині

"Другий день театру абсурду": Соболевський розповів про псевдореферендум на Херсонщині

Російські загарбники вдаються до полювання на херсонців для їх залучення до псевдореферендуму, деяких змушують голосувати по другому колу, або ж взяти кілька бюлетенів та "проголосувати" за всіх у сім'ї. Про це повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський у суботу, 24 вересня, у Telegram.

Другий день театру абсурду на Херсонщині. Порожні виборчі дільниці залишаються порожніми. "Виборчі комісії" у супроводі озброєних солдатів кочують по області та продовжують полювати на виборців, які всіма способами намагаються уникнути з ними зустрічі, - повідомив Соболевський.

Зі слів посадовця, декому з місцевих "не пощастило вже двічі – по другому колу довелося заповнювати бюлетень та "голосувати". "Практикується практика сімейного голосування – якщо вдома застали лише одного члена сім'ї, напружують взяти кілька бюлетенів та "проголосувати" за всіх".

Якщо коротко – відбувається цілковита дичина! З іншого боку від руського миру нічого іншого очікувати і не варто, - резюмував Соболевський.

Нагадаємо, що псевдореферендуми: у Луганській області розпочався "акт" спроби анексії (відео). Громадяни, які будуть змушені брати участь у псевдореферендумах на окупованих територіях України, не нестимуть за це юридичної відповідальності.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next