У Харківській області розчистили вже понад 170 км доріг (фото)

У Харківській області розчистили вже понад 170 км доріг (фото)

Вже понад 170 кілометрів доріг Харківської області очищено від наслідків бойових дій. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Тільки сьогодні до роботи залучено 37 одиниць спецтехніки та 95 робітників, - йдеться в повідомленні.

Фахівці Служби автомобільних доріг області прибирають зруйноване покриття. З доріг забирають сторонні предмети та вивозять залишки знищенної техніки.

Тимошенко додав, що там, де все вже очищено, проводять ремонтні роботи – лагодять пошкоджене металеве бар’єрне огородження.

Поруч з Харковом спеціалісти працюють, щоб можна було швидко і безпечно доїхати до Шестакового і Старого Салтова. Робимо все для того, щоб покращити логістику в регіоні. Так люди зможуть швидше отримувати необхідну допомогу. Наша мета - якнайшвидше відновити безпеку та нормальне життя для мешканців деокупованих населених пунктів, - наголосив він.

Нагадаємо, що "ЗСУ звільнили від окупантів Куп’янськ-Вузловий" – Синєгубов.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next