"ЗСУ звільнили від окупантів Куп’янськ-Вузловий" – Синєгубов

"ЗСУ звільнили від окупантів Куп’янськ-Вузловий" – Синєгубов

Українські військові звільнили від російських окупантів населений пункт Куп'янськ-Вузловий у Харківській області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону.

У них було кілька принципових і досить важливих для них напрямків – Ізюм, ізюмська висота так звана. Це шлях, через який вони направляли свою військову техніку на територію Донецької та Луганської областей, там посилювали свою військову присутність. І, звичайно, Куп'янськ-Вузловий – це одна з найбільших логістичних, залізничних розв'язок на території Харківської області. З перших годин повномасштабної війни вона була окупована, і ворог її досить сильно обороняв і тримав. Завдяки успішній військовій операції наші Збройні сили її відбили і повністю контролюють, – сказав Синєгубов.

За словами голови Харківської ОВА, ще 6% області залишаються окупованими. Він додав, що кожен метр території України звільняється "досить важко".

Ворог не відступає, намагається перегрупуватися, стягує свої резерви. Кожен такий успіх – це, дійсно, подвиг наших військових, – додав Синєгубов.

Нагадаємо, що кількість росіян на в'їзді до Грузії на тлі мобілізації майже подвоїлася.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну
Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.
На Луганщині спостерігається гострий дефіцит питної води На Луганщині спостерігається гострий дефіцит питної води
У низці населених пунктів Луганської області воду подають не частіше ніж один раз на два дні. В деяких же районах постачання відбувається лише раз на тиждень.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next