Литва передасть зимову форму близько 25 тисячам захисників України

Литва передасть зимову форму близько 25 тисячам захисників України

Литва підготує та передасть  українським захисникам зимову форму на кілька мільйонів євро. Про це повідомило видання Delfi.

У найближчі місяці Литва підготує та передасть  українським захисникам зимову форму на кілька мільйонів євро. Литовці планують забезпечити зимовим одягом близько 25 тисяч українських військових. Про це під час виступу у сеймі 27 вересня сказав міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас.

За словами міністра, "антизахідна риторика Путіна і його  ядерні погрози", що супроводжували рішення очільника Кремля про "часткову мобілізацію" мали на меті утримати країни Заходу від підтримки України. Однак Литва істотно підтримуватиме Україну і надалі.  

На даний час підтримка Литви озброєнням та іншою військовою технікою становить близько 209 мільйонів євро, - сказав  Арвідас Анушаускас. - Підтримка Литвою України продовжується, вона дійсно значна. Але це не змагання між країнами з приводу підтримки. Ми даємо те, що можемо дати, Україна просить те, що їй потрібно.

Нагадаємо, що в Одеській міській раді провалили голосування за демонтаж пам'ятника Катерині II.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Тихановська повідомила про неофіційну зустріч із Зеленським у Литві Тихановська повідомила про неофіційну зустріч із Зеленським у Литві
Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська повідомила, що мала неофіційну зустріч з президентом Володимиром Зеленським у Литві два дні тому.
Loading...
Load next