Литва надішле українцям снаряди та зимову форму - міністр оборони

Литва надішле українцям снаряди та зимову форму - міністр оборони

Міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас оголосив, що Литва найближчим часом надішле українцям партію снарядів калібру 155 мм, а також - протягом місяця - партію зимової форми. Про це повідомляють у Facebook очільника Міноборони Литви.

Буде й інша допомога, але ми не про все можемо розповідати. Також наступного року будуть підписані контракти з литовським підприємством, яке вироблятиме необхідну Україні військову техніку. Звичайно, якщо виробники будуть готові і зможуть збільшити свій виробничий потенціал, - написав литовський міністр, коротко описуючи загальний стан справ допомоги Литви Україні.

За словами Анушаускаса, Литва вже надала Україні та українським біженцям допомогу більш ніж на 640 млн євро, і більше третини з цієї суми, 232 млн євро, складає військова допомога.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна отримала від Сполученого Королівства ракети Brimstone 2 Україна отримала від Сполученого Королівства ракети Brimstone 2
Brimstone – це сімейство керованих ракет класу «повітря-земля» розробки міжнародного консорціуму MBDA.
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Loading...
Load next