Як створити волонтерський хаб на базі громади (інфографіка)

Як створити волонтерський хаб на базі громади (інфографіка)

Волонтери – це неймовірні люди, здатні знайти будь-що, будь-де і в будь-якій кількості. Але навіть супергерої потребують підтримки. Наприклад, власного хабу, де можна координувати дії команди, а у вільну хвилину – відпочити на дивані. Розповідаємо, як громада може подбати про волонтерів.

У межах проєкту «Громада Діє» команда ШоТам створила серію графічних інструкцій з порадами для громад та внутрішньо переміщених українців. Ми розповідаємо про відбудову громади, релокацію бізнесу, залучення донорського фінансування, а цього разу підготували покрокову інструкцію, яка допоможе створити хаб для волонтерів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Як створити нові робочі місця для ВПО на території громади (інфографіка) Як створити нові робочі місця для ВПО на території громади (інфографіка)
Втрата роботи та стабільного заробітку – це не просто втрата грошей, це втрата мотивації і оптимізму.
Грузинський блогер Сосо Небієрідзе волонтерить для діток на кордоні (відео) Грузинський блогер Сосо Небієрідзе волонтерить для діток на кордоні (відео)
Сосо Небієрідзе разом зі своїми друзями та іншими волонтерами скуповують у супермаркетах все, що так люблять дітлахи, аби підняти їм настрій.
Loading...
Load next