В Україні зупинили реєстрацію авто та видачу посвідчень водія: що сталось

В Україні зупинили реєстрацію авто та видачу посвідчень водія: що сталось

Сьогодні сервісні центри Міністерства внутрішніх справ України тимчасово зупинили надання всіх послуг через перебої з електропостачанням. Про це повідомила пресслужба головного сервісного центру МВС.

12 жовтня 2022 року в зв’язку із перебоями електропостачання не працює Національна автоматизована інформаційна система. Через це надання послуг у сервісних центрах МВС призупинено. Про відновлення роботи повідомимо додатково. Просимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння, – ідеться у повідомленні.

Серед послуг, які надають сервісні центри МВС – видача посвідчення водія, реєстрація транспортного засобу, виготовлення номерних знаків тощо.

Нагадаємо, що Резніков підтвердив отримання IRIS-T від Німеччини.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Прописка" або ж реєстрація місця проживання відтепер можлива онлайн, - Наталія Науменко "Прописка" або ж реєстрація місця проживання відтепер можлива онлайн, - Наталія Науменко
Про удосконалення й спрощення процедури реєстрації місця проживання голова Державної міграційної служби України розповіла під час презентації публічного звіту про результати діяльності Державної міграційної служби України у 2021 році.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next