Гіркін може воювати: за взяття його в полон обіцяють уже 50 тисяч доларів

Гіркін може воювати: за взяття його в полон обіцяють уже 50 тисяч доларів
Українські волонтери, співаки та активні громадські діячі влаштували флешмоб на полон Гіркіна.

Колишній "міністр оборони ДНР", ексватажок донецьких бойовиків Ігор Гіркін (Стрєлков), імовірно, пішов воювати в Україну, при цьому за взяття його в полон уже обіцяють десятки тисяч доларів. Наразі відомо, що долучилися Сергій Стерненко, Тарас Тополя, Валерій Маркус, Сергій Стаховський, Сергій Гайдай, про це вони розповіли у соцмережах.

У суботу дружина Гіркіна Мирослава Регінська опублікувала їхнє спільне фото, де ексватажок бойовиків вдягнений у військову форму. Вона додала, що на питання, де Гіркін і чи все в нього добре, відповідає, що все добре і він скоро вийде на зв’язок.

Після цього український активіст Сергій Стерненко написав, що дасть із особистих заощаджень 10 тисяч доларів тому, хто візьме Гіркіна у полон.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео) На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео)
Українці змилувалися над чоловіком і дали йому весільний костюм.
Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото) Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото)
Українські військові вирішили допомогти російським загарбникам зберегти життя. Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон".
Loading...
Load next