росіяни почали евакуацію своїх так званих “державних” установ на Херсонщині

росіяни почали евакуацію своїх так званих “державних” установ на Херсонщині

Російські загарбники посилюють фільтраційні заходи у Херсонській області та розпочали процес евакуації так званих “державних” установ. З Херсона на тимчасово окуповану територію Криму вивозять співробітників та майно банків і пенсійного фонду. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Окупанти посилюють фільтраційні заходи у Херсонській області та розпочали процес евакуації так званих “державних” установ. За наявною інформацією, з Херсона на тимчасово окуповану територію АР Крим вивозять співробітників та майно банків і пенсійного фонду, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що рівень морально-психологічного стану населення у прикордонних районах російської федерації значно знизився. Зокрема, це викликано відсутністю медичної допомоги для цивільних. За наявною інформацією, через мобілізацію медпрацівників та збільшення потоку поранених, цивільним відмовляють у наданні медичних послуг у лікарнях Бєлгородської області.

Генштаб також інформує про проведення планової ротації підрозділів збройних сил республіки білорусь, що залучаються до охорони державного кордону. Зберігається загроза завдання ракетних та авіаударів, а також застосування ударних БпЛА “Shahed -136” з території республіки білорусь.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф" Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф"
Такі висновки є маніпулятивними, оскільки жителів тимчасово окупованих територій агресивно залякують окупаційні війська.
Loading...
Load next