Німеччина передасть Україні дві РСЗВ MARS і чотири гаубиці – президент

Німеччина передасть Україні дві РСЗВ MARS і чотири гаубиці – президент

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр у вівторок оголосив про передання Україні двох додаткових реактивних систем залпового вогню MARS і чотирьох гаубиць Panzerhaubitze 2000. Про це Штайнмаєр сказав на брифінгу в Києві після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Незабаром буде поставлено дві сиспеми MARS і чотири гаубиці, - сказав Штайнмаєр, додавши, що Німеччина продовжить допомагати Україні системами протиповітряної оборони.

Також президент Німеччини сказав, звертаючись до Зеленського:

Я згоден з вами, що потрібен справедливий мир. Мир, який хоче Путін, може спричинити нову війну.

Нагадаємо, що "Загроза є": Данілов заявив, що білорусь може стати базою росії для нападу на Україну у найближчий час.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Уряд Німеччини опублікував перелік зброї, що готується до передачі Україні Уряд Німеччини опублікував перелік зброї, що готується до передачі Україні
Рашисти відправляться на концерт Кобзона від 30 артилерійських установок Gepard, комплексів ППО IRIS-T SLM і бронетранспортерів М113.
В Україну прибув перший вантаж безпекової допомоги від США (фото) В Україну прибув перший вантаж безпекової допомоги від США (фото)
Про цю допомогу було домовлено під час робочого візиту президента Володимира Зеленського до Вашингтону. Це лише частина допомоги, яка включає $250 млн по лінії Пентагону і ще додатково $60 млн по лінії Державного департаменту.
Loading...
Load next