Загроза є: Данілов заявив, що білорусь може стати базою росії для нападу на Україну у найближчий час

Загроза є: Данілов заявив, що білорусь може стати базою росії для нападу на Україну у найближчий час

Секретар Ради Національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов в інтерв’ю Sky News заявив, що територія білорусі може стати базою росії для нападу на Україну. Секретар РНБО зазначив, що за короткий час країна-агресор може перекинути велику частину своїх військ повітряним та залізничним шляхом.

Так, дійсно, з того боку через певний час можуть відбутися неприємні події для нашої країни. Вони готувалися до цього. І вони можуть за короткий час перекинути велику кількість своїх військ саме повітряним шляхом та залізничним транспортом до білорусі, – заявив Данілов.

Він додав, що територія білорусі окупована росією вже довгий час. За його словами, росія робить на території білорусі усе, що вважає за потрібне, особливо це стосується військової сфери та роботи російських спецслужб. Тому, фактично ця країна перебуває в окупації.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
"Якщо ви перетнете український кордон — будете знищені", — Данілов до білоруських солдатів "Якщо ви перетнете український кордон — будете знищені", — Данілов до білоруських солдатів
Олексій Данілов застерігає білоруських військових від спроб вторгнення в Україну
Loading...
Load next