"Весна настане знову!": Укрпошта анонсувала новий конверт

"Весна настане знову!": Укрпошта анонсувала новий конверт

«Укрпошта» випустила символічний маркований конверт «Весна настане знову!». На ньому зокрема зображені соняшники. Про запуск нового конверта повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський у Telegram.

Укрпошта» має для вас оптимістичне нагадування – «Весна настане знову!». З такою назвою ми випустили новий конверт з оригінальною поштовою маркою. Тепер у вас є ще одна можливість підтримати своїх рідних, близьких, військових чи людей, які були змушені переїхати в інше місто – напишіть їм листа, а на пошті чи онлайн можна придбати наш символічний конверт, - написав він.

За його словами, дизайн допоміг зробити Андрій Сагач, який переміг у народному голосуванні в конкурсі PostEurop. «Мир – найвища цінність людства». Бо соняшники, то - любов, а двоголові орли - то якась мутаційна журба.

До речі, є дуже багато українських пісень на тему весни. Але мені згадалися слова гурту «Воплі Відоплясова»: «Весна, весна, весна, весна прийде. Весна, весна, весна, весна вгамує…» – рашистів від їх зазіхань на чужу землю, - додав він.

Нагадаємо, що Довше ніж 4 години: жорсткіші відключення світла анонсували у Києві та чотирьох областях.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Укрпошта продала половину тиражу марок про російський корабель Укрпошта продала половину тиражу марок про російський корабель
Поштову марку "русский военный корабль, иди нах*й!" ввели в обіг 12 квітня.
Залізна пошта:  Укрпошта відновили свою співпрацю з Укрзалізницею Залізна пошта: Укрпошта відновили свою співпрацю з Укрзалізницею
Після понад 20 років Укрзалізниця та Укрпошта відновили свою співпрацю задля доставки гуманітарного вантажу у гарячі точки.
Корпуси протитанкових гранат вермахту хотіли відправити у посилці з України до США (фото) Корпуси протитанкових гранат вермахту хотіли відправити у посилці з України до США (фото)
В посилці знайшли 13 корпусів таких протитанкових та протипіхотних гранат.
Loading...
Load next