Укрпошта анонсувала "круті випуски" марок на жовтень

Укрпошта анонсувала "круті випуски" марок на жовтень

Укрпошта анонсувала вихід нових марок на жовтень, а також інших новинок у вересні. Про це повідомив генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський у Telegram.

Ну що, щоб черги в Макдональдс не перетинались з чергами в Укрпошту, цього місяця трохи зменшуємо кількість наших хітових марок та готуємо нові круті випуски на жовтень. Там і міст зачекався, і день наших захисників незабаром, - анонсував Смілянський.

У вересні, з його слів, стартують з новим варіантом абонемента, який можна оформити на 4 місяці до кінця року. Він включає 6 нових марок та конвертів з фокусом на культуру та історію України.

Зокрема, поштові блоки, з його слів, включатимуть “Сад божественних пісень”, випущений до 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди, та "Культурні епохи України. Сармати". Він зауважив, що як і де буде запускатись марка, присвячена Григорію Сковороді, – поки сюрприз.

Нагадаємо, що стало відоме ім’я закатованого в Ізюмі бійця із синьо-жовтими браслетами на руці.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Доброго вечора, ми з України!": нову марку продаватимуть з 28 липня "Доброго вечора, ми з України!": нову марку продаватимуть з 28 липня
Усього випустять 5 млн екземплярів марок із трактором, проте на продаж діятимуть обмеження. Більше деталей оголосять згодом.
Верховна Рада ухвалила проєкт держбюджету на 2022 рік Верховна Рада ухвалила проєкт держбюджету на 2022 рік
Сьогодні, 2 листопада, Верховна Рада в першому читанні ухвалила проєкт державного бюджету на наступний рік.
"Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото) "Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото)
Укрпошта ввела в обіг поштову марку, присвячену Євро-2020, тираж якої становитиме 140 тисяч примірників.
Loading...
Load next