Як отримати безкоштовне житло для переселенців: покрокова інструкція

Як отримати безкоштовне житло для переселенців: покрокова інструкція

Опинившись у новому місті переселенці можуть звернутися до прихистків чи зупинитися у знайомих. Однак, як правило, це короткострокові варіанти. У новій інфографіці коротко і зрозуміло розповідаємо, як отримати безоплатне житло на рік із можливістю подальшого продовження.

У межах проєкту «Громада Діє» команда ШоТам створила серію графічних інструкцій з порадами для громад та внутрішньо переміщених українців. Ми розповідаємо про відбудову громади, релокацію бізнесу, залучення донорського фінансування, підготовку до опалювального сезону. А цього разу підготували покрокову інструкцію, яка допоможе переселенцям вирішити питання з житлом.

 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Переселенці можуть отримати грошову допомогу від ООН (відео) Переселенці можуть отримати грошову допомогу від ООН (відео)
Отримати допомогу можна подавши заявку до представників Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Процедура реєстрації доволі проста.
У Самборі облаштують тимчасове житло для переселенців (відео) У Самборі облаштують тимчасове житло для переселенців (відео)
У відремонтованому медзакладі зможуть одночасно проживати від 120 до 150 вимушених переселенців.
Loading...
Load next