Залежність росії від іранської зброї зростає, — ISW

Залежність росії від іранської зброї зростає, — ISW

Американський інститут вивчення війни (ISW) у новому зведенні переказує повідомлення з українських та американських джерел про те, що іранці збираються поставити росії нові партії дронів, а також балістичні ракети, і висловлює припущення, що це веде до зростання залежності росії від іранської зброї. Пише ISW.

росія, швидше за все, домовилася про додаткові поставки іранської зброї через виснаження її власних запасів крилатих ракет і дронів під час війни в Україні, особливо за час російської кампанії проти української критично важливої ​​інфраструктури. росія, ймовірно, продовжить завдавати удари дронами та ракетами по критично важливій інфраструктурі, намагаючись компенсувати провали її конвенційних сил на фронті, - пишуть аналітики.

За даними української розвідки, а також західних експертів, з якими поговорив американський телеканал CNN, Іран найближчим часом відправить росії сотні нових дронів-камікадзе, якими країна-агресор б'є по цивільній інфраструктурі України, а також тактичні балістичні ракети ближнього радіусу дії.

Нагадаємо, що Данілов назвав головного ідеолога знищення енергооб'єктів України.

Злата Новосельська  - pravdatutnews.com

Loading...
Load next