K.I.T. Whale Group - продукція від імпортера

K.I.T. Whale Group - продукція від імпортера

В інтернет - магазин морепродуктів KIT кожен день доставляють свіжу рибу і морепродукти. Від лосося до солоної тріски в нашому широкому асортименті кожен знайде щось для себе, і, звичайно ж, все зроблено з високою якістю.

Велика кількість корисних речовин у різних морських мешканцях – вагома причина додати їх у свій раціон харчування. На прилавках є безліч приготовлених дарів моря: морепродукти в копченому або солоному. Як правило, вони вже готові до вживання, тому не потрібно витрачати час на кулінарію.

З метою контролю якості продукції на всіх етапах виробництва підприємство працює за системою НАССР. Це дозволяє випускати якісну і безпечну продукцію, яка відповідає національним і міжнародним стандартам.

Замовляй найсвіжішу рибу та морепродукти  онлайн від імпортера за найвигіднішими цінами!

За матеріалами пресрелізу.

Читайте також
У Харкові звільнили хамовиту продавчиню, яка відмовлялася обслуговувати українською мовою (відео) У Харкові звільнили хамовиту продавчиню, яка відмовлялася обслуговувати українською мовою (відео)
Власник кіоску обурився діями продавчині, коли він побачив хвилю поширень інциденту в соцмережах, то "йому стало погано".
Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео) Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео)
Міська влада очікує на оперативне розслідування поліцією інциденту з нападом на інспектора з паркування.
Loading...
Load next