У Харкові звільнили хамовиту продавчиню, яка відмовлялася обслуговувати українською мовою (відео)

У Харкові звільнили хамовиту продавчиню, яка відмовлялася обслуговувати українською мовою (відео)
Власник кіоску обурився діями продавчині, коли він побачив хвилю поширень інциденту в соцмережах, то "йому стало погано".

Власник кіоску "Колосся. Долина смаку" у Харкові звільнив працівницю, яка нещодавно відмовилася обслуговувати клієнтку українською мовою. Про це повідомила відвідувачка магазину Оксана Хвиля на сторінці у Facebook.

Відвідувачка запевняє, що власником продуктового кіоску виявився україномовний уродженець Львова. Чоловік вкрай обурився прикрим інцидентом. 

Коли власник побачив хвилю в соцмережах, йому стало погано. Продавчиню він взяв на заміну, поки постійна хворіє. Ця хітрозроблена істота намагалася обдурити мене і власника. Коли я попросила контакти, вона, радіючи, що така розумна, дала мені телефон подружки. А коли мене послала ще й її подружка… Тут у мене впала планка. Причому, власник сказав, що якби вони не були такі дурні, подружка могла б вибачитися по телефону, і ніхто б нічого не дізнався, — розповіла Оксана.

Нагадаємо, що нещодавно продавчиня продуктового кіоску "Колосся. Долина смаку" у Харкові відмовилася обслуговувати жінку українською мовою та нахамила їй. Вона порадила відвідувачці "котитися до Бандерштату". 

Оксана намагалася врегулювати конфлікт та подзвонила директорці кіоску. Проте, в слухавку їй сказали: "Разгаваріваєтє на украінскам? Да свіданія". Як виявилося, це була подруга продавчині, а не власниця.

 

Читайте також
Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео) Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео)
Цього разу мовний скандал відбувся в одному з кіосків у Харкові. Місцева жителька, яку відмовилися обслуговувати державною, готує офіційну скаргу.
Мовний скандал у харківському кафе: з клієнтів глузували через українську (відео) Мовний скандал у харківському кафе: з клієнтів глузували через українську (відео)
У Харкові працівник кафе нахамив відвідувачами через те, що вони просили спілкуватися з ними українською.
"У нас на русском": IT-компанія у Києві потрапила в скандал через мову (фото) "У нас на русском": IT-компанія у Києві потрапила в скандал через мову (фото)
Всередині компанії можна спілкуватися виключно російською.
Loading...
Load next