рф укріплює позиції на окупованих територіях "зубами дракона" - розвідка Британії

рф укріплює позиції на окупованих територіях "зубами дракона" - розвідка Британії

Росія докладає значних зусиль для підготовки глибокої оборони за поточною лінією фронту, щоб запобігти будь-якому швидкому просуванню України в разі прориву. Про це йдеться у розвідувальному огляді міноборони Британії у вівторок.

Зокрема, росія почала будівництво оборонних споруд навколо Маріуполя. Для цього два заводи виготовляють бетонні пірамідальні протитанкові конструкції, відомі як "зуби дракона".

Ймовірно, "зуби дракона" встановлені між Маріуполем і селом Нікольське; і на північ від Маріуполя до села Старий Крим. Маріуполь є частиною російського "сухопутного мосту" з Росії до Криму. "Зуби дракона" додатково відправили для підготовки оборонних укріплень в окупованих Запорізькій та Херсонській областях, - йдеться в огляді.

Росія укріплює свої позиції по усіх районах окупації. 19 жовтня 2022 року власник групи Вагнера Євгеній Пригожин заявив про будівництво укріпленої оборонної "лінії Вагнера" в окупованій Росією Луганській області.

Ця діяльність свідчить про те, що Росія докладає значних зусиль для підготовки глибокої оборони за поточною лінією фронту, щоб, ймовірно, запобігти будь-якому швидкому просуванню України в разі прориву, - йдеться в огляді.

Нагадаємо, що в Україні почали розробку нової "Мрії" — пресслужба "Антонова".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео) Українські військові знищили укріплення супротивника протитанковою ракетою (відео)
Українські військові направили керовану протитанкову ракету на фортифікаційну споруду, облаштовану окупантами неподалік позицій ЗСУ.
Loading...
Load next